Dreumesmuziek   Peutermuziek

Ouder-Kind cursussen

Van 12 maanden tot 4 jaar

 

De Ouder-Kindcursussen zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 12 maanden tot 4 jaar, samen met een (groot)ouder/verzorger. Onze missie is de aanwezige muzikaliteit van jonge kinderen te stimuleren door middel van muzikaal plezier, muzikaal spel en ontwikkelingsgerichte activiteiten.

De muziekcursussen worden gegeven in het VMEcentrum te Amsterdam op woensdag-, vrijdag- en zaterdagochtend.

Er zijn vier cursussen per jaar: Herfst, Winter, Lente en Zomer. Een cursus heeft 10 lessen. Maximaal 10 kinderen met volwassene per groep.

In het seizoen 2018-2019 zijn de cursussen op woensdag en vrijdag niet mogelijk i.v.m. een grote renovatie. Op zaterdag wordt er wel les gegeven.

Data en prijzen

Hoe gaat het in zijn werk?

Proeflessen zijn niet mogelijk. Iedere cursus heeft een eigen muzikaal educatief traject. Daarbij is het zo dat gedurende een cursus de groep aan elkaar gewend raakt en de kinderen de les- en cursusstructuur leren (her)kennen. Om kennis te kunnen maken met Muziek met Jonge Kinderen organiseren wij speciale demonstratielessen. U kunt hier verder lezen. 

 

Lesdata liggen vast. Ze worden aan het begin van een cursusjaar op de website geplaatst. In geval van ziekte of overmacht van de docent wordt een les in overleg met de cursisten ingehaald.

 

Veel gestelde vragen

 

Meer inhoudelijke informatie