top of page

   Dreumesmuziek   Peutermuziek

Ouder-Kind cursussen

Van 18 maanden tot 4 jaar

 

De Ouder-Kindcursussen zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 18 maanden tot 4 jaar, samen met een (groot)ouder/verzorger. Mijn missie is de aanwezige muzikaliteit van jonge kinderen te stimuleren door middel van muzikaal plezier, muzikaal spel en ontwikkelingsgerichte activiteiten.

De muziekcursussen worden gegeven in het VMEcentrum te Amsterdam op  zaterdagochtend.

Er zijn vier cursussen per jaar: Herfst, Winter, Lente en Zomer. Een cursus heeft 10 lessen. Maximaal 10 kinderen met volwassene per groep.

 

Data en prijzen

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Proeflessen zijn niet mogelijk. Iedere cursus heeft een eigen muzikaal educatief traject. Daarbij is het zo dat gedurende een cursus de groep aan elkaar gewend raakt en de kinderen de les- en cursusstructuur leren (her)kennen. Om kennis te kunnen maken met Muziek met Jonge Kinderen organiseren wij speciale demonstratielessen. U kunt hier verder lezen. 

 

Lesdata liggen vast. Ze worden aan het begin van een cursusjaar op de website geplaatst. Bij ziekte of andere overmacht van de docent wordt de gemiste les in overleg met de cursisten ingehaald of terugbetaald.

 

Combinatiegroep. Bij te weinig aanmeldingen, kan de docent besluiten een combinatiegroep (dreumesen en peuters) samen te stellen, afhankelijk van de leeftijden.  Een combinatiegroepsles start altijd om 10.00 uur.

Betaling geschiedt per cursus. Losse lessen kunnen niet gekocht en/of geretourneerd worden.

Veel gestelde vragen

 

Meer inhoudelijke informatie

bottom of page